BOOK NOW

Slow travel met de E-bike

Is het verborgen toscane ontdekken ook jullie droom? Mag het op een rustige, fijne manier?

‘Slow travel’ in toscane was eerst enkel mogelijk voor wandelaars en getrainde fietsfanaten, maar sinds de opkomst van de E-bike, is deze het vervoermiddel bij uitstek geworden.
Tien jaar geleden waren we bij de pioniers van de vespa tours in toscane en velen van jullie deelden enkele mooie momenten met ons op deze italiaanse mythe.
Vanaf dit jaar willen we jullie introduceren in een nieuwe, elektrische wereld om de verborgen hoekjes van de regio op een sportieve maar toch relaxe manier te laten ontdekken.
Door onze samenwerking met één van de belangrijkste centra voor E-bike, Pastribike, kunnen we jullie fantastische tours voorstellen onder leiding van een getrainde natuur gids: hij zal jullie langs de ‘witte wegen’ de meest verborgen plekjes van het mooie senese landschap leren kennen, plaatsen waar een doorsnee tourist nooit terecht komt….
Wil je er toch liever alleen op uit trekken? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je E-bike klaar staat, met al wat je nodig hebt en een roadbook met de mooiste routes.
Wil je partner liever met de gewone fiets: ook deze regelen we voor jullie.

Is dit voor mij? Kan ik dat? Natuurlijk! Met de E-bike kan iedereen elk type terrein aan, zonder dat je hiervoor maanden moet getraind hebben. Een normale conditie brengt je nu ook naar de ongelooflijkste plekjes en laat je ontdekkingen doen op een relaxe, sportieve manier.
Pastribikes zorgt ervoor dat jullie steeds top E-bikes hebben die tiptop onderhouden zijn. Heb je toch een pech onderweg? Geen probleem, binnen enkele uren word je opgehaald of je fiets verruild. Het is inderdaad niet alleen een mooie tour die we jullie bieden, maar een compleet pakket met assistentie inbegrepen.
Dus, klaar voor deze nieuwe ervaring?
We hopen jullie snel terug te zien en jullie te laten genieten van deze uitzonderlijke ‘slow travel Tuscan experience’…
Verblijfsmogelijkheden:
Ferranesi (groepen van 2 tot 22 pers)
Giardinello ( groepen van 6 tot 11 pers)
Art-hangar (groepen van 2 tot 4 pers)

E-bike package:
huren E-bike, helm, brengen en ophalen van de fietsen, water, gids voor de dagtrip.

E-BIKE DAY TOUR VOOR 2/3 PERS: € 100 PER PERS
E-BIKE DAY TOUR VOOR 4/6 PERS: € 85 PER PERS
E-BIKE DAY TOUR VOOR 7/8 PERS: € 80 PER PERS
VANAF 9 PERS: € 70 PER PERS PER DAG

BOEK NU
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.